Partnerschap

Van Hoorne Studios hecht grote waarde aan solide samenwerkingen. Zo investeert ons bedrijf in langdurige partnerschappen, op een zeer professionele, vertrouwelijke manier. Wij luisteren naar uw wensen, delen onze kennis en verlenen onze service. Het uitgangspunt van een samenwerking met Van Hoorne Studios is altijd een win-winsituatie. Samen bereiken we immers meer dan alleen.

Onze partners

Ontmoet op deze pagina onze vaste partners, leveranciers, opdrachtgevers en sponsoren!  

Ook voor bedrijven buiten de entertainmentbranche kunnen onze familievoorstellingen, -programma’s of -events een aantrekkelijke manier zijn om te communiceren met de doelgroep. Wat dacht u van een theaterproductie waaraan de naam van uw organisatie als (hoofd)sponsor verbonden is?

Wilt u ook partner van Van Hoorne Studios worden? Of wilt u meer informatie wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

CONTACT OPNEMEN

SpaceBuzz

SpaceBuzz

Partner sinds 2020

Samen zorgen SpaceBuzz en Van Hoorne Studios voor een educatieprogramma waarin de SpaceBuzz (een 15 meter lang raketvoertuig) langs gaat bij scholen en kinderen leert over ruimtevaart, de aarde en hoe het is om astronaut te zijn.

WPG Media

WPG Media

Partner sinds 2015

WPG Media is de uitgever van de boeken van Fien & Teun en mede-ontwikkelaar en uitgever van Stip de Pony.

3W Media

3W Media

Partner sinds 2020

Prosuco

Prosuco

Sinds 2020

Prins Petfoods

Prins Petfoods

Partner sinds 2006

Prins Petfoods is fabrikant van hoogwaardig honden- en kattenvoer. Zij zijn sponsor van o.a. de sprookjesmusicals, het sprookjesconcert en Karel de Kok.

AFAS Software

AFAS Software

Partner sinds 2012

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt. Zij zijn sponsor van De Afas Sprookjesweken.

Hasbro

Hasbro

Partner sinds 2015

Hasbro is licentie eigenaar van merken van Entertainment One. Zij verstrekken Van Hoorne Entertainment de licentie van het merk Peppa Pig.

Nickelodeon

Nickelodeon

Partner sinds 2012

Nickelodeon is partner in meet & greets en minishows van o.a. Spongebob, Dora, Diego en Turtles.

Mattel

Mattel

Partner sinds 2010

Mattel is de merkeigenaar en speelgoedfabrikant van enkele van 's werelds meest bekende merken. Het partnerschap met Van Hoorne Studios draait om promotionele acties en de organisatie van theatertours. 

IMagic B.V.

IMagic B.V.

Partner sinds 2010

IMagic B.V. ondersteunt in het ontwikkelen van nieuwe creatieve merchandise concepten en producten. Zij faciliteren merchandising en assisteren Van Hoorne Studios op het gebied van vormgeving bij ontwikkeling van nieuwe brands.

Kibeco B.V.

Kibeco B.V.

Partner sinds 2017

Kibeco is een eventbedrijf voor kinder-belevingsconcepten. Ze zijn samenwerkingspartner met Van Hoorne Studios voor diverse events, waaronder Big Insects en Dino Fabriek.

Montana Media

Montana Media

Partner sinds 2013

Montana Media helpt startups en gevestigde bedrijven met het plannen, ontwerpen en bouwen van producten zoals apps, websites en backends. Montana Media verzorgt de registratie en montage van Film-, TV- en DVD producties van Van Hoorne Studios

Burgers' Zoo!

Burgers' Zoo!

Partner sinds 2016

Burgers 'Zoo is een dierentuin waar Van Hoorne Studios diverse shows verzorgt. Deep Ocean Monsters is hier één van. 

Duinrell

Duinrell

Partner sinds 2010

Duinrell is een vakantie- en attractiepark in Wassenaar. Als partner organiseren zij samen met Van Hoorne Studios 'Het Landgoed van Sinterklaas'. 

Plopsa

Plopsa

Partner sinds 2019

Plopsa is de benaming voor de overkoepelende groep over de Plopsa-parken. Op verschillende parken in Nederland en België verzorgt Van Hoorne Studios diverse shows, waaronder PAW Patrol en Peppa Pig.

Julianatoren

Julianatoren

Partner sinds 2013

Julianatoren is een familiepretpark, gelegen ten westen van Apeldoorn. Van Hoorne Studios verzorgt al het parkentertainment en de televisieserie voor Jul & Julia, de vaste bewoners van het pretpark. 

Nationale Theaterkassa

Nationale Theaterkassa

Partner sinds 2005

De NTK is een officieel en landelijk bespreekbureau voor het bestellen van kaarten voor concerten, theater, shows en evenementen. Ze zijn ticketpartner van Van Hoorne Studios.

AT Next

AT Next

Partner sinds 2005

AT Next is een theater agency die eigen producenten en artiesten begeleidt, adviseert en inspireert in de ontwikkeling naar een succesvolle theatertournee. Zij zijn vertegenwoordiger van theaterproducties van Van Hoorne Studios

ANWB

ANWB

Partner sinds 2014

De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB is een Nederlandse organisatie voor verkeer en toerisme. Zij zijn partner in PR & Ticketing voor: theater, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. 

Ticketveiling

Ticketveiling

Partner sinds 2012

Ticketveiling is een veilingwebsite waar iedereen tegen een eigen prijs kan meebieden op een ruim aanbod aan tickets en producten. Hier worden tickets van Van Hoorne Studios voor theater, events, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard tegen opbod geveild. 

Theater Auf Tour GMBH

Theater Auf Tour GMBH

Partner sinds 2017

Theater Auf Tour GMBH is producent van theatervoorstellingen in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Zij zijn promotor van diverse producties van Van Hoorne Studios in de bovengenoemde landen. 

Red Online Marketing

Red Online Marketing

Partner sinds 2020

RED Online Marketing is een Online Marketingbureau dat zich volledig richt op de reis- en recreatie wereld in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Zij ondersteunen Van Hoorne Studios op het gebied van Online Marketing.

Poolmanager

Poolmanager

Partner sinds 2018

Poolmanager is specialist in Workforce Management en ontwikkelt software voor personeelsplanningen, poolmanagement en tijdregistratie. Poolmanager faciliteert het planningssysteem van Van Hoorne Entertainment, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. 

Hoogvliet

Hoogvliet

Partner sinds 2018

Hoogvliet is een supermarktketen in Nederland. Hoogvliet zijn belofte luidt als volgt: 'Hoogvliet zorgt dat jouw gezin iedere dag gezond, gevarieerd en vooral lekker eet, voor de laagste prijs.' Hoogvliet is partner met Van Hoorne Studios in kids-karakters: 'High Five' en Hoogvliet Theaterweken.

Queueup

Queueup

Partner sinds 2016

Queueup creëert, ontwikkelt en managet Smart Formats en Smart Loyalty Programs voor toonaangevende retailers en dienstverleners in Europa en de rest van de wereld. Zij zijn partner met Van Hoorne Studios in loyaliteitsprogramma's én ticketpartner voor theater en Avonturenboerderij Molenwaard.

Hillenaar Outdoor

Hillenaar Outdoor

Partner sinds 2017

Hillenaar Outdoor is gespecialiseerd in outdoor reclame. Zij leveren Van Hoorne Studios de outdoor reclame voor theater, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. 

Just 4 kids

Just 4 kids

Partner sinds 2011

Just4Kids brengt vele soorten kinderproducten en entertainment op de markt. Zij zijn licentiehouder van Fien & Teun en werken samen met Van Hoorne Studios aan het project: 'Wonder School Live'.

ATG AV

ATG AV

Partner sinds 2003

ATG AV levert audiovisuele ondersteuning voor een breed scala aan evenementen. Voor Van Hoorne Studios faciliteren zij al hun producties en evenementen.

De Wit Kostuums

De Wit Kostuums

Partner sinds 2005

De Wit Kostuums is een kostuum-atelier. Zij maken al jaren de kostuums voor Van Hoorne Studios en faciliteren bijvoorbeeld ook Sinterklaas- en Kerst- kostuums voor evenementen. 

Hét Decoratelier

Hét Decoratelier

Partner sinds 2005

Hét Decoratelier ontwerpt, ontwikkelt en realiseert decors voor verschillende sectoren. Zij leveren gedeeltelijk onze decors voor theater, Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. 

'T Feesthuis

'T Feesthuis

Partner sinds 2010

Bij 'T Feesthuis vind je alles om van je feest een succes te maken. Zij zijn sponsor van o.a. Klein Duimpje De Musical, het Sprookjesconcert én de leverancier van schminkproductie en feestartikelen. 

Rijn IJssel

Rijn IJssel

Partner sinds 2014

Rijn IJssel is een regionaal opleidingscentrum en partner voor de opleiding: de 'Van Hoorne Klas' binnen de Rijn IJssel opleidingen. Dit is een opleiding die een geschikte omgeving biedt waarin mbo-studenten zich kunnen ontwikkelen en ervaring op kunnen doen in de entertainmentbranche.

Cosmo Academy

Cosmo Academy

Partner sinds 2019

Cosmo Academy is een opleider van mbo-studenten. Zij zijn partner van Van Hoorne Studios voor de opleiding: 'De Van Hoorne Academy'. 

100% NL

100% NL

Partner sinds 2010

100% NL is een Nederlandse commerciële radiozender die sinds 8 juli 2006 landelijk op FM uitzendt. Zij zijn loyaliteitspartner van Van Hoorne Studios.

IV-Groep B.V.

IV-Groep B.V.

Partner sinds 2011

Iv-Groep is een wereldwijd opererend multidisciplinair ingenieursbureau. Van Hoorne Entertainment maakt jaarlijks maatwerk events voor hen rondom Sinterklaas.

JB Productions

JB Productions

Partner sinds 2008

JB Productions is een entertainment- en evenementenbureau. Zij zijn verkooppartner in Meet & Greets, Roadshows en evenementen van Van Hoorne Studios.

RTL Telekids

RTL Telekids

Partner sinds 2014

RTL Telekids is een televisiezender voor kinderen van RTL Nederland, die digitaal te ontvangen is. RTL Telekids is de uitzendpartner van Van Hoorne Studios voor Fien & Teun, Theaterkids en Jul & Julia.

Arron Koffie

Arron Koffie

Partner sinds 2012

Arron Koffie zorgt op iedere werkplek voor een perfecte harmonie van koffiesmaken. De koffie is op niveau geselecteerd en op ambachtelijke wijze gebrand. Het is de motor én het visitekaartje van uw bedrijf. Ze leveren koffie voor onze cast en crew. 

Bevazet

Bevazet

Partner sinds 2017

BEVAZET BV levert al sinds 1983 bedrijfskleding aan grote en kleinere ondernemingen. Zij leveren Van Hoorne Studios bedrijfskleding voor Avonturenboerderij Molenwaard, Familie Resort Molenwaard én de kleding voor onze technische mannen op de parken en theater.

Persu

Persu

Partner sinds 2021

Persu levert hoogwaardige en fashionable bedrijfskleding die je imago versterkt en onderstreept. Zij leveren bedrijfskleding aan voor Avonturenboerderij Molenwaard en Familie Resort Molenwaard. 

Dutch FilmWorks

Dutch FilmWorks

Bjarni Thorsson Productions

Bjarni Thorsson Productions

Maayan Zelner Productions

Maayan Zelner Productions

Los Productions

Los Productions

Life Like Touring

Life Like Touring

Viacom CBS

Viacom CBS

WildBrain CPLG

WildBrain CPLG

Swiss Sense

Swiss Sense

Partner sinds 2024

Swiss Sense is door consumenten verkozen tot beste slaapwinkel van Nederland. Sinds 2024 levert Swiss Sense matrassen voor Familie Resort Molenwaard, zodat de gasten kunnen genieten van een heerlijke nachtrust en uitgerust van hun vakantie kunnen genieten.