Roadshows

Toveren in Sprookjesland, spelen in de Tovertuin of feest vieren in Avonturenbaai; met zijn roadshows brengt Van Hoorne Studios de allerleukste verhalen van de grootste kinderhelden tot leven op uw locatie of evenement! In de vrolijke mini-voorstellingen acteren de populairste tv-sterren van dit moment, zoals de PAW Patrol Pups, Thomas de Stoomlocomotief, Fien & Teun, Woezel & Pip en Kikker.

Elke roadshow duurt zo’n 20 tot 30 minuten, waarbij muziek, interactie en humor centraal staat. De mini-voorstellingen zijn inzetbaar op zeer diverse locaties en worden standaard geleverd met geluidssets en technicus. Eventueel is het mogelijk om een extra lichtshow bij te boeken.

Na afloop van de voorstelling mag het publiek uiteraard met hun idolen op de foto. Met welke van de onderstaande roadshows tovert u binnenkort een grote glimlach op het gezicht van uw gasten?

Goed geregeld! 

Onze roadshows zijn tot in de puntjes verzorgd en bieden een onvergetelijke ervaring voor iedereen. 

  • Professionele acteurs
  • Aansluitend een Meet & Greet
  • Elk kind krijgt de tijd en ruimte voor een mooi foto- en knuffelmoment
  • Volledig verzorgd, accuraat en punctueel 


Bekijk de volledige prijslijst

Contact opnemen

Samen met Van Hoorne Studios extra beleving op je locatie realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons via het formulier of bel ons gerust op: 0184 - 417 066

Contactformulier

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.