Favoriete kinderenhelden in de klas

Wie wil nu niet spelenderwijs leren met de meest favoriete kinderhelden? Fien & Teun, Woezel & Pip en Stip de Pony zijn populaire kinderhelden die zich naast vermaak ook richten op educatie.. Hier zijn we supertrots op en daarom willen we het ook mogelijk maken dat deze idolen worden gebruikt in de klas. Daarom vind je op deze pagina al het beschikbare materiaal voor in jouw klas.

Trekker

Schoolreisjes

Niks is leuker dan ‘écht in de wereld van Fien en Teun' duiken met jouw klas. Dat kan bij Avonturenboerderij Molenwaard! Hier kunnen kinderen op een speelse manier leren over het leven op een boerderij. Wij bieden scholen verschillende schoolreispakketten aan. Zo krijg je toegang tot de Avonturenboerderij, een boerderijdiploma voor alle kinderen, een terugkomkaartje en geven Fien en Teun tijdens het schoolreisje natuurlijk een vrolijke show!. Daarnaast kun je kiezen uit twee verschillende schoolreis lunchpakketten, die zijn vrij bij te boeken.

Meer informatie over schoolreisjes

Downloadbaar lesmateriaal

Ben je juf of meester en op zoek naar extra, downloadbaar materiaal van een van onze merken? Dan zit je op deze pagina helemaal goed! Hieronder vind je verschillende categorieën met links naar WeTransfer-mappen. Op basis van actuele thema’s zullen wij het materiaal met regelmaat updaten of uitbreiden. Al dit materiaal kunnen wij gratis beschikbaar stellen voor in de klas.

Hier vind je al het materiaal wat je door het gehele jaar kunt gebruiken:

Algemeen materiaal

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw beschikbaar materiaal? Schrijf je dan in voor onze onderwijs nieuwsbrief!

We hebben ook nog een aantal werkjes die gericht zijn op een seizoen, deze vind je hier:

Herfst

Lente

Zomer

Winter

Producten voor in de klas

Ben je op zoek naar leuke spelletjes, posters of werkjes voor de klas? Dan kun je altijd even een bezoekje brengen aan onze webshop. Hier vind je onder andere Loco over de boerderij en dieren of een ABC-poster die je op kunt hangen in de klas. Daarnaast zijn er van de verschillende helden ook doeboeken en getallen- en letterleggers. In onze shop verschijnen regelmatig nieuwe producten, dus houd het goed in de gaten!

Alle producten voor school

Fien & Teun

Fien & Teun

Alle producten van jouw favoriete boertje en boerinnetje, vind je hier!

Woezel & Pip

Woezel & Pip

Stap de betoverende wereld van Woezel en Pip binnen met deze schattige producten!

Stip de Pony

Stip de Pony

Bekijk alle producten van deze ondeugende, grappige en lieve Shetlandpony!

Mike & Molly

Mike & Molly

Bekijk alle producten van de twee lieve schapenvriendjes: Mike & Molly!

Speelgoed

Speelgoed

Hier vind je de memorie, hamertje tik, raamstickers en puzzels van Fien & Teun, Woezel & Pip en Mike & Molly!

Boeken

Boeken

Bestel jouw favoriete kinder- en voorleesboeken van Fien & Teun, Woezel & Pip, Mike & Molly en Stip de Pony!

 

 

 

Onderwijs nieuwsbrief

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuw lesmateriaal of over het gebruik van Fien & Teun, Woezel & Pip of Stip de Pony in de klas? Schrijf je dan in voor onze onderwijs nieuwsbrief!