Een tiptoptaaitaai sinterklaasfeest

voor al uw medewerkers


Hij komt, hij komt... voor kinderen is Sinterklaas een van de leukste periodes van het jaar. Sinds jaar en dag zijn Sinterklaas en Van Hoorne Entertainment beste vrienden. Zo heeft ons bedrijf, samen met de Sint, een zakelijk aanbod met Sintevents ontwikkeld. Alles op geheel professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze in uitvoering en uitstraling. Zo creëren we samen het ultieme Sinterklaasfeest.
 

Neem contact op

Maak kennis met...

De Te Gekke PianoPieten Show


Rommel de bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar… de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?!  Na groot succes in 2021 komen de Piano Pieten dit jaar terug om er samen een groot sinterklaasfeest van te maken! Met een compleet nieuw verhaal en de twee prachtige Pepernotenvleugels zingen en swingen al uw medewerkers en hun gezin mee met het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op uw eigen bedrijfslocatie.

 
Duur show: 45 minuten 
Prijzen: Vanaf €4.500 euro excl. BTW en reiskosten en incl. basistechniek en geluidsman.

 

Aanvullend is het mogelijk het geheel mooi aan te kleden met (bewegend) licht en er een grootse show van te maken. Ook op het eigen bedrijf. We bespreken graag de mogelijkheden hiervoor op basis van de situatie.

Een muzikale show

met natuurlijk Sinterklaas!

Het verhaal
In afwachting van de komst van Sinterklaas, bereiden de Piano Pieten het grote feest voor. Alles moet helemaal pepernootperfect, tiptoptaaitaai in orde zijn! Maar nu… een groot probleem! De muzieknoten van een lied, speciaal gecomponeerd voor Sinterklaas, zit muurvast opgesloten in de kluis. Kunnen de kinderen in het publiek samen met de enige echte Pianopieten de code kraken? Of zal toch echt de hulp van Politiepiet ingeschakeld moeten worden? Tijdens de PianoPietenShow spelen de pieten op verzoek van kinderen, en natuurlijk ook van de ouders, de meest favoriete Sinterklaasliedjes allertijden. Het repertoire van de Piano Pieten kent geen grenzen, dus vraag maar raak! 

Ontmoet de Sint!
Na afloop van de show is er een meet & greet met Sinterklaas en de Piano Pieten, of kunnen zij desgewenst cadeautjes uitdelen aan de kinderen. Deze cadeautjes kan het bedrijf zelf regelen of zijn via onze gepersonaliseerde cadeauservice mee te bestellen.

  

  

  

  

Contact opnemen

Samen met Van Hoorne Entertainment extra beleving op je locatie realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons via het formulier of bel ons gerust op: 0184 - 417 066! 

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.