Een tiptoptaaitaai sinterklaasfeest

voor al uw medewerkers


Hij komt, hij komt... voor kinderen is Sinterklaas een van de leukste periodes van het jaar. Sinds jaar en dag zijn Sinterklaas en Van Hoorne Studios beste vrienden. Zo heeft ons bedrijf, samen met de Sint, een zakelijk aanbod met Sintevents ontwikkeld. Alles op geheel professionele en kwalitatief hoogwaardige wijze in uitvoering en uitstraling. Zo creëren we samen het ultieme Sinterklaasfeest.
 

Neem contact op

Maak kennis met...

De gloednieuwe Te Gekke PianoPieten Show


Rommel de bommel, wat een gestommel, hoor ik me daar… de vrolijke klanken van de Te Gekke Piano Pieten?!  Na groot succes in 2021 én 2022 komen de Piano Pieten terug met een nieuwe show om er samen een groot sinterklaasfeest van te maken! Met de twee prachtige Pepernotenvleugels zingen en swingen al uw medewerkers en hun gezin mee met het allergrootste sing-a-long Sinterklaasfeest op uw eigen bedrijfslocatie.

Na afloop van de show is er een meet & greet met Sinterklaas en de Piano Pieten, of kunnen zij desgewenst cadeautjes uitdelen aan de kinderen. Deze cadeautjes kan het bedrijf zelf regelen of zijn via onze gepersonaliseerde cadeauservice mee te bestellen.

 
Duur show: 45 minuten 
Prijzen: Vanaf €4.500 euro excl. BTW en reiskosten en incl. basistechniek en geluidsman.

 

Aanvullend is het mogelijk het geheel mooi aan te kleden met (bewegend) licht en er een grootse show van te maken. Ook op het eigen bedrijf. We bespreken graag de mogelijkheden hiervoor op basis van de situatie.

Vier Sinterklaas met Fien & Teun

In het theater!

Speciaal voor uw medewerkers geven het populaire boertje en boerinnetje, Fien en Teun, de gezelligste Sinterklaasshow van het jaar; Fien & Teun - Het Sinterklaasfeest.

In dit theateravontuur krijgen Fien en Teun wel heel bijzonder bezoek: Sinterklaas komt langs op de boerderij! Samen met hun dierenvriendjes maken ze zich klaar. Ze spelen Sinterklaasje en Pietje, vullen schoenen met echte nepcadeaus en zingen de allerleukste Sinterklaasliedjes. Als ze er helemaal klaar voor zijn begint het lange wachten. Zou Sinterklaas nog langskomen? Of is hij Fien en Teun dit jaar helemaal vergeten...

De muzikale voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar en is leerzaam, grappig en zit vol interactie. Na de voorstelling komen Fien en Teun, Sinterklaas en Inpakpiet naar de foyer voor een foto en een dikke knuffel.


Duur show: 55 minuten 


De voorstelling is onderdeel van een theatertour. U kunt deze uitkopen waardoor deze exclusief is voor uw medewerkers.

  

  

  

  

Contact opnemen

Samen met Van Hoorne Studios extra beleving op je locatie realiseren? Neem vrijblijvend contact met ons via het formulier of bel ons gerust op: 0184 - 417 066! 

Deze site is beveiligd met reCAPTCHA en het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.