TV-serie Fien & Teun

Fien & Teun zijn een vrolijk boertje en boerinnetje die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij in het dorpje Molenwaard ontdekken ze op een speelse wijze het Hollandse landleven en leren ze over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.  Fien (6 jaar) is de moederlijke, grote zus die haar broertje Teun (4 jaar) alles vertelt wat ze leert op school. Teun is een creatieve avonturier die zelf graag op onderzoek uitgaat om nieuwe dingen te ontdekken.

Fien & Teun zijn sinds 2014 van maandag t/m vrijdag  om ca 10:30 uur te zien bij RTL Telekids. In mei 2016 zijn er 20 nieuwe afleveringen bijgekomen en in dat jaar heeft het programma al meer dan 1.2 miljoen kinderen bereikt. Iedere aflevering wordt ondersteund door vrolijke meezingliedjes over het thema van de aflevering.

Fien & Teun app

Fien & Teun hebben een eigen app waarin de kinderen leren een eigen moestuin te verzorgen door een zaadje te planten, dagelijks water te geven en te oogsten.  Verder staan er op de app diverse spelletjes, kleurplaten, tv-afleveringen en fotoframes. De app is te downloaden via de appstore.

Theatervoorstelling

Vanaf oktober 2017 t/m maart 2018 zijn Fien & Teun samen met hun dierenvriendjes, Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond, te zien in het theater met een eigen oerhollandse familievoorstelling. Voor en na de voorstelling kunnen de bezoekers zich vermaken tijdens de ‘Boerderij Experience’ in de foyer van het theater. 

KERNWAARDEN FIEN & TEUN

Doelgroep 2-6
Spelen, ontdekken, leren
Kleurrijk, Hollands
Landleven, Hollands
Oorsprong, traditie, sentiment

U heeft verschillende commerciële mogelijkheden met Fien & Teun. Zo kunt u uw product promoten met Fien & Teun of een product ontwikkelen met bestaande naamsbekendheid en groeiende populariteit! Er zijn al diverse producten van Fien & Teun op de markt in de categorieën food, games en pluche.  

Wilt u meer informatie ontvangen of de commerciële mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
Denise Brocx                  Email: Denise@VanHoorne.com

Lees hier de nieuwsberichten over Fien & Teun.

Fien & Teun
Fien & Teun
Fien & Teun
Fien & Teun
Fien & Teun
Fien & Teun