Pipo de Clown

Sinds de jaren ‘50 reist de beroemde TV-clown Pipo al rond in zijn Pipowagen en is hij een begrip in Nederland en België.  Vanaf 2017 brengt Van Hoorne Entertainment de vrolijke kinderheld weer terug op televisie en in het theater in een volledig nieuw geruit jasje! Samen met zijn vrouw Mammaloe, hun vriend Klukkluk én de gulzige Dikke Deur, staat Pipo een reeks aan gloednieuwe, spannende avonturen te wachten.

Een nieuw jasje

Ruim een halve eeuw na zijn ‘geboorte’ is Pipo toe aan een nieuw jasje. De nieuwe avonturen van Pipo de Clown zijn jonger, sneller en kleurrijker dan voorheen. Maar de typische Pipo humor en zijn altijd vrolijke lach blijven onveranderd.

Minishow op uw evenement

Pipo komt met een minishow graag naar uw locatie of evenement om de kinderen en ouders mee te nemen in een interactief verhaal, ondersteund door vrolijke liedjes en met veel humor.

Deze show is op iedere gewenste locatie uit te voeren, wordt uitgevoerd door 2 personen en duurt 45 minuten. De minishow wordt geleverd inclusief decor en geluid (tot 300 personen). Na afloop van de show is er een meet en greet met Pipo en gaat Pipo graag met het publiek op de foto.

Doelgroep3+
Duur45 minuten
Prijsvanaf € 2.750,-


Wilt u reserveren of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santenemail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen en excl. BTW en reiskosten.