Wonder School LIVE

Goochelen is terug van weggeweest en op dit moment ontzettend populair onder jonge kinderen. Niet voor niets is Wonderschool één van de best bekeken kinderprogramma’s van RTL Telekids op dit moment. Want hoe werken die magische trucs en onverklaarbare illusies nu eigenlijk? Verwonderaar Wardo Wonder geeft het antwoord in zijn eigen Wonder School, op televisie bij RTL Telekids en in het theater.

In de minishow van Wonder School LIVE neemt Wardo het publiek mee in de wonderlijke wereld van onverklaarbare trucs en onvoorstelbare goochelkunsten. Vergezeld van zijn bijdehante konijn en met een beetje hulp van het publiek gaat Wardo de uitdaging aan.

De jonge verwonderaars worden veelvuldig uitgenodigd actief deel te nemen aan de acts en krijgen hier en daar ook een truc uitgelegd, zoals dat hoort in Wonder School.

Voorzien van een klein decor, swingende muziek en de nodige dosis humor, staat Wonder School garant voor een leuke interactieve minishow, zoals u dit gewend bent van Van Hoorne Entertainment. Maar dat is geen wonder, toch?

Doelgroep4+
Duur30 minuten
Prijsvanaf € 3.000,-


Wilt u reserveren of wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Esther van Santenemail: Boekingen@VanHoorne.com


Alle prijzen onder voorbehoud  van wijzigingen en excl. BTW en reiskosten.

Van Hoorne Entertainment is officiële licentiehouder van de minishow met Wonder School LIVE.