- Fien & Teun -

Fien & Teun zijn twee vrolijke, boeren kinderen die al spelend het Hollandse landleven ontdekken. Tijdens de avonturen die ze beleven op de boerderij leren ze op een speelse en humorvolle manier meer over dieren, natuur en de herkomst van voedsel. Fien (6 jaar) is de moederlijke, grote zus die haar broertje Teun (4 jaar) alles vertelt wat ze leert op school. Teun is een creatieve avonturier die zelf graag op onderzoek uitgaat om nieuwe dingen te ontdekken.

      

KERNWAARDEN FIEN & TEUN

Doelgroep 2-6
Spelen, ontdekken, leren
Kleurrijk, Hollands
Landleven, Hollands
Oorsprong, traditie, sentiment

Fien & Teun en hun vriendjes hebben een eigen TV-serie  welke dagelijks te zien is bij RTL Telekids op het kanaal van RTL 8, en zijn vanaf oktober 2017 te zien in het theater met hun eigen, oer-Hollandse familievoorstelling: ‘Feest op de boerderij!’.

Avonturenboerderij Molenwaard

Fien & Teun krijgen hun eigen omgeving! Vanaf 30 maart 2018 openen de deuren van Avonturenboerderij Molenwaard: waar spelen ontdekken is. Het wordt een plek waar je Fien & Teun kunt ontmoeten en van alles te weten komt over de boerderij, natuur, tuin en dier. 

Wilt u meer informatie ontvangen of de commerciële mogelijkheden bespreken? Neemt u dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.

Denise Brocxemail: Denise@vanhoorne.com