Kinderklucht - Het Cadeau van Sinterklaas

Ook dit jaar toeren Sinterklaas en zijn vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Fransiscus en Hofdame Frandolien weer langs de Nederlandse theaters met een hilarische kinderklucht. De doldwaze avonturen van het vrolijke kasteelpersoneel en de goedheiligman is ieder jaar weer een groot feest voor groot en klein.

Groepsarrrangementen
Wilt u de voorstelling boeken exclusief voor uw personeel met kinderen? Dat kan! Soms zelfs binnen uw eigen locatie! Wanneer deze niet geschikt is,  of misschien wilt u liever uw personeel op een externe locatie ontvangen, dan gaat Van Hoorne Entertainment met u op zoek naar een geschikte locatie of theater bij u in de buurt.  Is uw groep niet zaalvullend dan kunt u altijd aansluiten bij één van de voorstellingen bij een theater bij u in de buurt.

Naast de unieke belevenis van de voorstelling heeft u de mogelijkheid om het Sinterklaasfeest compleet te maken met een exclusief moment na afloop van de voorstelling. Bijvoorbeeld:

  • Sint en pieten delen cadeautjes uit aan alle kinderen en maken hier een heel leuk moment van. 
  • Een groepsfoto of een meet en greet met Sinterklaas en de cast van de voorstelling. 
  • Een kleurwedstrijd waarbij de winnaar op het toneel een prijs ontvangt uit handen van Sinterklaas.

Gaat u na de voorstelling nog pannenkoeken eten met de kinderen? Sinterklaas eet graag een hapje mee.

Van Hoorne Entertainment denkt graag met u mee over mogelijkheden, locatie en tarieven.

Voor meer informatie over het uitkopen van deze vrolijke kinderklucht of het reserveren van groepskaarten neemt u contact op met Esther van Santen.   Email:  Esther@vanhoorne.com  

Kinderklucht
Kinderklucht
Kinderklucht
Kinderklucht
Kinderklucht